Campanya de suport a la Investigació

TapónPer a tu això és només un tap ...
Per a ells és un bri d'esperança.

Amb aquest lema, ACNefi posa en marxa una campanya de recollida de taps per tal de poder contribuir a la investigació de les Neurofibromatosis.

Des de l'associació sempre hem cregut que la nostra tasca no és posar diners. La investigació requereix de molts recursos i aquests són responsabilitat de les administracions públiques, per tant la nostra tasca és procurar que aquests recursos existeixin i s'inverteixi en ells, i això ho hem fet tant des de la nostra associació com des d'altres organitzacions a les que pertanyem.
 
Malauradament, la crisi ha fet canviar la situació d'una manera alarmant.

Niños del cuento TitanDurant els últims anys els recursos per a investigació, especialment per a malalties com les nostres, han anat disminuint, i l'any 2013 serà pitjor. Per la qual cosa, hem decidit que si podem posar un granet de sorra, per petit que sigui, contribuirà al benestar de les famílies amb Neurofibromatosis.
 
A Catalunya hi ha un reconegut grup d'investigadors en Neurofibromatosi, el grup de la Conxi Lázaro, Eduard Serra, Ignacio Blanco i altres. A diferència d'altres campanyes de recollida de taps que s'han fet, la nostra no està orientada a afavorir una persona en concret, sinó a tot el col · lectiu d'afectats, ja que el que es busca no és el pagament d'una operació o un tractament per a una persona (el que d'altra banda és absurd ja que, ara per ara, la nostra sanitat pot efectuar qualsevol tractament mèdicament vàlid), ja que qui es beneficia d'això no sol ser l'afectat, sinó la clínica que ho fa, ja que en molts casos aquestes clíniques només especulen amb els malalts.
 
Per això el nostre objectiu és ajudar a la investigació de qualitat del nostre país.

Des d'aquí us podeu baixar els cartells de la campanya, en català:  i en castellà: .

Per ara els punts de recollida són els següents (s'aniran actualitzant):

  • Sonia Lozano, C / Orient 5, 08904 - L'Hospitalet de Llobregat, Barcelona
    Horari: de dilluns a divendres no festius.
  • M ª Josep Sanjuan, c /La Bauma 48, 08296 - Castellvell i el Vilar, Barcelona
  • Carme Benavent, c / València 571 4. 4., 08026 Barcelona
    Horari: de dilluns a dissabte de xx a ii. Si no hi ha ningú deixeu a porteria.
  • Pilar Quer, c / Bilbao 93 5. 1., 08005 Barcelona.
    En quantitats petites. Només algunes tardes, truqueu abans (617.015.491).

Si voleu material gràfic de la campanya, o penseu que pots muntar un punt de recollida, poseu-vos en contacte amb Pilar al telèfon 617.015.491 o al correu pquer@acnefi.org
 
També hem editat un vídeo promocional per penjar a internet o on sigui necessari: http://www.youtube.com/watch?v=rYC-iJWAMbQ