March 2011
11
Autor
Categoria
Publicar en FaceBook Enviar este artículo a otra persona

Setmana Mundial del Cervell a Barcelona

Entre el 14 i el 20 de Març, el Centre de Regulació Genómica  juntament amb el Programa Barcelona Ciència - Museu de Ciències Naturals de d’Institut de Cultura de Barcelona, d’Institut d’Educació de Barcelona i la col·laboració de nombrosos Centres de Recerca e Institucions, organitzen un programa especial per a escoles i propostes per a públic en general, sumant-se així a la celebració de la Setmana Mundial del Cervell.

Entre el 14 y el 20 de Marzo, el Centro de Regulación Genómica junto con el Programa Barcelona Ciencia - Museo de Ciencias Naturales de de Instituto de Cultura de Barcelona, ??de Instituto de Educación de Barcelona y la colaboración de numerosos Centros de Investigación e Instituciones, organizan un programa especial para escuelas y propuestas para público en general, sumándose así a la celebración de la Semana Mundial del Cerebro.

Más información (493,60 kb)