Projecte fotogràfic sobre la Neurofibromatosi

Dona la cara per la Neurofibromatosi

Ens movem per la NF

Mathius de Felipe, fotògraf i artista, treballa des dels seus inicis, tant personal com professionalment, centrat en la utilització de tecnologies digitals en el camp de l'art, la cultura, la creació i la publicació de projectes.

És tècnic superior de arts plàstiques i de disseny en fotografia, estudis que realitza de 2004 a 2006 a l'Escola d'Art de Fernando Estévez. El 2008 rep una beca de producció artística del Cabildo de Tenerife i el 2009 rep una altra de la Fundació Mapfre. Des del principi es Interessa pel caràcter mixt de la tècnica digitográfica, i el 2009 realitza un curs d'especialització en Art Digital al CEV (Madrid) amb Sandra Sue. Més endavant, s'especialitza en creació de projectes a GrisArt (Barcelona).

Ens ha proposat de realitzar un reportatge fotogràfic centrat en els afectats de la Neurofibromatosi. Per la seva elaboració necessita voluntaris, afectats de NF1 i adults, que vulguin participar en el projecte.

Des de l’associació ho considerem una manera excel•lent de visibilitzar la nostre malaltia i donar a conèixer part de la seva problemàtica. Ajudar-nos i ajudar al que patim la NF. En aquesta ocasió cal donar la cara, però es un bon motiu per fer-ho. La presidenta, Pilar Quer, ja participa en el projecte.

Esteu convocats a una trobada perque ell en persona ens informi de la forma i l’abast del projecte el proper dimecres 31 de Maig a les 18:30 hores a l’aula de l’Agencia de Salut Pública de Barcelona (Plaça Lesseps 1 08023 Barcelona, metro L3 estació de Lesseps).